Jdi na obsah Jdi na menu
 


Poděkování

Poděkování 2022

Osadní výbor Újezd by chtěl poděkovat rodině Skybů, za darování vánočního stromu, který zdobí adventní období Újezd.

Dále si zaslouží poděkování členové SKK Újezd, sousedé Vlasta Uherek, Josef Martinovský, Vladimír Poupal kteří tento strom usadili na místo a nazdobili. Panu Milcovi, který dal dohromady světelné řetězy, které utrpěly značné poškození po vichru v minulém roce.

Taktéž děkujeme vedení města Trmice, které zareagovalo na náš požadavek a zřídilo nám přípojku el. energie právě pro rozsvícení tohoto našeho Vánočního stromu.

strom.jpg

PODĚKOVÁNÍ 2015

Osadní výbor Újezd by chtěl poděkovat všem, kteří přispěli v naší městské části Újezd aby se nám tu dobře, spokojeně a sousedsky žilo.

 

Především bychom vyzdvihli činnost SKK Újezd, která tím jak funguje, stále dává nové impulsy nejen k samotnému sousedskému stmelení ale i nastavení takové pohody, kterou by nám jiné části města Trmice mohli závidět. Samozřejmě tím, že se u nás stále něco děje a o akce je zájem, nejen z řad újezdských obyvatel ale i příchozích z jiných částí a měst, zvedají členové SKK  prestiž našeho Újezda. K tomu aby SKK Újezd mohla fungovat patří i dík rodinám Chundeláků a Horčičků, kteří zapůjčují na akce SKK zázemí a el. energii a poděkování patří rovněž vlastníku pozemku, na kterém se naše akce odehrávají - panu Löffelmannovi. 

 

Musíme zmínit i propagátora našeho dění v Újezdu - Jardu Puchtu, který se zasloužil o propagaci a fotodokumentaci dění v Újezdě.


 

 





PODĚKOVÁNÍ 2014

Osadní výbor by chtěl dodatečně poděkovat skupině občanů, která se podílela na vzniku sportovní plochy, kterou lze v průběhu sezóny kdykoliv využívat k sportovně - kulturní činnosti. Při použití hřiště k volejbalu či badmintonu, jsou k zapůjčení tyče, síťe a lajny, které lze po předchozí domluvě vyzvednout u p. Beneše, p. Horčičky nebo p. Oprchala.

Jsme rádi, že se nám podařilo vytvořit místo, kde se mohou především občané Újezdu setkávat či sportovat.

Protože celá několikaměsíční akce nebyla jen fyzicky náročná ale především i na použitou techniku chtěli bychom poděkovat občanům, kteří se zde podíleli:
  • p.František Milec - za jednání s vlastníkem pozemku p. Loflemanem, zapůjčení těžké techniky, dovoz hlíny na trávník, dodání semena trávy
  • p.Valter Tomáš - za zapůjčení pěchovacího válce, zapůjčení nákladního auta a za fyzickou práci při samotné výstavbě
  • p.Horčika Antonín, p.Chundelák Milan - za zapůjčení elektrické energie a vody na kropení trávníku + fyzickou práci při samotné výstavbě               
  • p. Koudela, p.Horčička Michal, p.Beneš, p.Poupal, rodina Novotných -   za fyzickou práci při  samotné výstavbě hřiště
  • p.Oprchal Jiří - za fyzickou práci při  samotné výstavbě hřiště a následnou   celosezónní péči o trávník 
  • Městu Trmice - za zapůjčení tyčí na sítě                         

 

 1.jpg